Kids·Review·Winacties

Winactie | Denksport Mini mix voor peuters en kleuters

Het is winter en dat betekent dat het niet altijd weer is om buiten te spelen. Ik ben dan ook regelmatig op zoek naar manieren om mijn mannen binnen te vermaken. Want zelfs de Ipad gaat op een gegeven moment vervelen. Nu kunnen ze heel lang lief spelen met hun Lego, Playmobil en autootjes, maar ik vind het ook leuk als we met z’n drieën aan de eettafel gaan zitten en we gaan knutselen of kleien.

Een andere activiteit die we aan tafel kunnen doen en die ook nog leerzaam is (win/win), is puzzelen. En dan geen legpuzzel, maar een puzzelboekje. We hebben thuis aardig wat vakantie doeboeken, maar een echt puzzelboek hadden we nog niet.

Denksport (van de bekende puzzelboekjes voor volwassenen) heeft een nieuwe serie uitgebracht: Denksport Junior. Nu kunnen de allerkleinste ook puzzelen. Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.

Er zijn verschillende titels verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën en wij mochten de Denk sport Mini mix voor peuters en voor kleuters uitproberen.

Denksport Mini Mix peuters kleuters puzzelen blogger mama mamablogger laviedemama.nl

Tobias is echt gek op dit soort boekjes. Toen ik de boekjes tevoorschijn haalde, ging hij dan ook meteen op zoek naar een pen. Samuel werd aangestoken door Tobias zijn enthousiasme en was vooral heel blij dat hij een eigen boekje kreeg. Ik schoof ook aan tafel om met de mannen mee te kijken.

Denksport Mini mix voor peuters


In het boekje voor peuters zitten puzzeltjes die best te doen zijn voor een 3 jarige. Op het boekje staat aangegeven van 2 tot 4 jaar. Ik denk dat de puzzeltjes voor een twee-jarige nog wel iets te ambitieus zijn. Tenzij je een heel vlotte 2-jarige hebt misschien. Samuel kon de meeste puzzeltjes (sommige met wat uitleg) wel maken. Hij vond het een erg leuk boekje en was best even een tijdje zoet ermee. De Mini Mix voor peuters kost € 3,75.

Denksport Mini Mix voor kleuters

 

Het boekje voor kleuters is van 3 tot 5 jaar. Tobias kon het hele boekje maken, dus die leeftijd van 5 klopt wel. Alleen geloof ik niet dat Samuel alle puzzeltjes had kunnen maken. Tobias was wel echt een tijd heel geconcentreerd bezig en na een tijdje riep hij: ” Klaar!”. Hij vond het erg leuk om te doen en ging meteen naar zijn kamer op zoek naar andere puzzelboekjes. De Mini Mix voor kleuters kost € 3,50.

Er zijn nog meer verschillende puzzelboekjes te koop in deze serie. Zo heb je bijvoorbeeld ook Mijn Pixel Art voor de leeftijd van 8 tot 12 jaar en Spelen met kleur van 6 tot 8 jaar. Je kunt de boekjes los verkrijgen in de winkel of een abonnement afsluiten via de website van Denksport.

Winactie!

Nu mag ik ook twee exemplaren weggeven! Namelijk een Denksport Mini mix voor peuters en een Denksport Mini mix voor kleuters! Wil jij kans maken? Laat dan in de comments weten welke van de twee boekjes je graag wilt winnen en voor wie!

Vrijdag 9 februari zal ik de winnaars bekend maken in dit artikel!

liefs,-2-2

 

6 gedachten over “Winactie | Denksport Mini mix voor peuters en kleuters

  1. Ziet er leuk uit! Hier een peuter en een kleuter in huis, dus het maakt mij niet uit welk boekje.

  2. Wat leuk! Wat jammer dat ze zulke boekjes niet hadden toen ik klein was! Ik had dit als kind echt geweldig gevonden!
    Ik zou graag het boekje voor kleuters winnen voor onze Niels! 🙂

  3. Ik doe heel graag mee! Denksport mini mix voor kleuters, voor mijn zoontje 4 jaar. Hij zt net op de basisschool en vind puzzelen geweldig, heeft hij van mij🙈😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *